MŰSORAINK
TŰSAROK

Tűsarok - szombat 8.15
Ajánló - Az eheti műsorban is sok izgalmas témával kedveskedik nektek a Tűsarok. Megtudhatjátok például, milyen lakberendezési kiegészítőkkel, trükkökkel készülhettek az ünnepekre, illetve Lázár Chef és Orosz Barbara Londonba látogatnak, hogy felfedezzék, melyek a legújabb trendek és legizgalmasabb ételkülönlegességek a világban. Száguldjatok velük szombaton reggel, ha titeket sem csak a felszín érdekel!
Tűsarok - szombat 8.35
Ajánló -  Nézzétek a Tűsarkot ezen a héten is, mert kiderül, melyek a legújabb dizájntrendek a kávézás világában, minden lábtípusra szexi, meleg csizmákkal készül  stáb, és az ország egyik legnagyobb bevásárlóközpontjának marketing menedzsere is beavat benneteket a szakma kulisszatitkaiba. Száguldj Tűsarkakon szombat reggel 8.35-kor a SupertTV2-n, ha téged sem csak a felszín érdekel!
Tűsarok - szombat 8.50
Ajánló - Ezen a héten is nézzétek a Tűsarok műsorát, mert bevezet benneteket a felpezsdült magyar divatélet kulisszái mögé, beszámol a legújabb trendekről és az is kiderül, ki nyerte idén az édesanyák legnagyobb elismeréséül szolgáló Aranyanyu Díjat. Tűsarok: szombaton 8.50-kor a SuperTV2-n!
Tűsarok - szombat 8.40
Ajánló -  Ezen a héten is tartsatok a Tűsarokkal, mert ezúttal a magyar divattervezők legfrissebb kollekcióit nem csak hölgynézőknek ajánlja a stáb, hanem az uraknak is segítenek az öltözködésben. Továbbá mindent megtudhattok a gluténérzékenységről és egy sikeres nőről, akinek segítségével akár a sors is befolyásolható. Tűsarok szombat reggel a SuperTV2-n!
Tűsarok - szombat 8.25
Ajánló - Ezen a héten is tarts a Tűsarok csapatával, mert bemutatják két tehetséges divattervező extravagáns kollekcióját, ötleteket adnak, hogy milyen elbűvölő táskakölteményekkel dobhatjátok fel az outfiteteket, illetve az is kiderül, hogy miként hangolja össze a családot a hivatással egy sikeres vezérigazgatónő.

Tűsarok - szombat 8.30
Ajánló - Ezen a héten is érdemes lesz a Tűsarok című műsort nézni, mert a stáb ellátogat a Mercedes Benz Fashon Week-re, felderíti a legfrissebb lakberendezési trendeket, és, természetesen,  izgalmas interjúkban sem lesz hiány. Száguldj te is tűsarkakon szombaton reggel 8.30-kor a SuperTV2-n!
Tűsarok - szombat 7.20
Ajánló - Ezen a héten is tarts Orosz Barbarával, aki megmutatja, hogy hogyan hódították meg a magyar divattervezők Párizst, a divat fővárosát, és segít megtalálni az egyéniségnek megfelelő lábbelit az idei trendekből, illetve ínycsiklandó kávékülönlegességekkel is kecsegtet.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség