MŰSORAINK
TŰSAROK

Tűsarok - szombat 10.25
Orosz Barbara ezúttal ellátogat egy fashion week-re, ahol idén tavasszal is magyar designerek egész sora mutatkozik be. Illetve a Tűsarokból azt is megtudhatod, milyen népszerű változáson ment keresztül egy népszerű blogger-írónő élete.
Tűsarok - szombat 10.30
Orosz Barbara bemutat egy fantasztikus szobrászt, akinek alkotásait áthatja a szenvedély, a humor és az irónia. Továbbá egy nagysikerű pályázatról is beszámol.
Tűsarok - szombat 10.15
A Tűsarok bemutat egy magyar lámpatervezőt, utánajár miként hatnak a reklámok a hölgyekre, és további szemet gyönyörködtető érdekességgel is készül.
Tűsarok - szombat 10.25
Orosz Barbara az egyik legsikeresebb magyar cipőtervező segítségével megmutatja, hogy milyen lesz az idei cipődivat, és az otthonunk, a kert csinosításához is hasznos ötletekkel szolgál. Száguldj vele tűsarkakon vasárnap délelőtt a TV2-n!
Tűsarok - szombaton 10.20 - kor
Ezen a héten Orosz Barbara segít az elengedésben azoknak, akik már nem tudják megmenteni párkapcsolatukat, és ezúttal egy kicsit a kulináris élvezeteknek is hódolhatsz. Száguldj vele tűsarkakon vasárnap délelőtt a SuperTV2-n!

Tűsarok - szombat 10.25
Ajánló - Kedves hölgyek! Itt a tavasz, és ezennel újraindul a Tűsarok! A műsor továbbra is sok izgalmas, érdekes, pezsgő témával készül. Az első adásban Micheline csillagos séfektől leshettek el hasznos fortélyokat, és nem utolsósorban a világhírű énekesnő, Ellie Goulding cipőkollekcióját is elhozza nektek a Tűsarok egyenesen Londonból. Száguldj tűsarkakon a SuperTV2-n szombaton 10.25-kor, ha téged sem csak a felszín érdekel!
Tűsarok - szombat 9.00
Ajánló - Ezen a héten mindenképp nézzétek a Tűsarok adását, mert a szezon utolsó adásából megtudhatjátok, hogyan készítsétek fel bőrötöket az év legszebb napjára, illetve az is kiderül, miként emelik ki a karácsonyi desszertek a kávé fenséges ízét és zamatát.  
Tűsarok - szombat 8.50
Ajánló - Ezen a héten is nézzétek a Tűsarok műsorát, mert bemutatják hazánk egyik legsikeresebb divattervezőjének új kollekcióját. Megtudhatjátok, mely tanárok váltak nemzedékek példaképévé és lettek díjazottjai a Rátz Tanár Úr Emlékdíjnak, illetve a karácsonyi forgatagban is segít a stáb eligazodni, hasznos ötleteket nyújtva a még bizonytalankodóknak.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség