MŰSORAINK
TRENDMÁNIA

Trendmánia Nagy Adrival és Görög Zitával - szombat 9.25
Ajánló - Görög Zita vendége Nagy Adri lesz, akivel kipróbálják a tavaszi parfümkínálatot, és vidám, mintás körömlakkot is választanak.
Trendmánia - Görög Zita a húsvétra készült
Az e heti adásból kiderül, a húsvéti nyusziról az ünnepek után is gondoskodni kell! A családosok megtudhatják, hol érdemes elkölteni a sunday brunch-ot, ha nincs idő bevásárolni, vagy kedv a konyha falai között tölteni a délelőttöt. Görög Zita emellett egy interaktív kiállításra is ellátogat, és nyuszis körmöket kap.
Trendmánia - szombat 9.30
Ajánló - Görög Zita ezúttal azt is megmutatja, hogy milyen jól mutat a pötty a ruhán, de modellezett is, és ismét kipróbálja a legújabb körömlakk-trendet.
Trendmánia - szombat 9.30
Vidám, akár focis minta a körömre? Miért ne? Görög Zita utazással, sporttal, divattal vár szombaton, a Trendmániában.
Trendmánia - szombat 9.15 - kor
Ajánló - Görög Zita szombaton ismét megmutatja mi a trend, bevezet a kiegészítők, a divat világába.

Trendmánia szombaton 9.25 - kor
Görög Zita ismét megmutatja, hogy mi lesz a divat tavasszal, elvezet a stílus, a trend világába.Trendmánis szombat délelőtt, a SuperTV2-n.
Trendmánia - Tóth Zsiga Nóra emojis körmöket kapott
Görög Zita utána járt, hogyan lendülhetsz bomba formába a nyárra, majd megmutatta, melyek a legmenőbb partikellékek. Ezt követően igazán vidám, emojis manikűrre kísérte el Tóth Zsiga Nórát, ami után koktélozni mentek, ahol a színésznő még a mixertudományát is megcsillogtatta.
Trendmánia szombaton 9.20 - kor
Stílus, életmód, vidámság. Görög Zita ezúttal is elvezet a trend és az apró trükkök világába. Tarts vele szombaton 9.20-kor a SuperTV2-n!

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség