MŰSORAINK
TÖBB MINT TESTŐR

Több mint TestŐr - szombat 8.55
Ajánló - 100, 500, vagy 1000 miligramm. Mennyi C-vitaminra van szüksége egy gyereknek és mennyire egy felnőttnek? A Több mint TestŐr csapata kiszámolja! Stresszoldás otthon: mely betegségek előzhetőek meg a lélek karbantartásával?
Több mint TestŐr - szombat 9.00
Ajánló - Megmutatjuk, hogy az elektromágnes és a vákuumtechnika hogyan tünteti el a sokak által gyűlölt striákat, majd kipróbáljuk a ajurvédikus kezelést, ami a forró olaj erejével segít a gerincproblémákon. Több mint TestŐr Vámosi Erikával és Maloveczky Miklóssal a SuperTV2-n szombat reggel 9.00-kor!
Több mint TestŐr - szombat 7.55
Ajánló - Zoltán Erika ráncait maga mögött hagyná. Ultrahangos terápia segít neki abban, hogy a felszín alatti kollagént aktivizálva legyen feszesebb a bőre. Majd a Több mint TestŐr csapata kideríti, hogy milyen az élethosszig tartó implantátum, és mely gyógynövények képesek a visszérbetegség hatékony kezelésére.
Több mint TestŐr - szombat 8.50
Ajánló - A szájszárazság a kiszáradás első jele. Vajon miből mennyit ajánlatos inni? A mesterségesen ízesített italok veszélyesek is lehetnek. A folyadékbevitelről a bőrön keresztül sem szabad megfeledkezni! Megmutatják hogy a leghatékonyabb. Több mint TestŐr Vámos Erikával és Maloveczky Miklóssal szombat reggel a SuperTV2-n!
Több mint TestŐr - szombat 9:25
Ajánló - Mi az összefüggés a folyadékfogyasztás és a gyakori migrén között? Mennyi vizet kell inni, hogy elkerüljük a fejfájást? Kiszámítjuk. Időtakarékos, szuper pakolást készítünk, majd tesztelünk, amivel nemcsak az arc, de a haj is szépíthető. Ez a Több mint TestŐr Vámos Erikával és Maloveczky Miklóssal szombaton 9.25-kor a SuperTV2-n!

Több mint TestŐr - szombat 7.45
Ajánló - A klimaxról őszintén: Szily Nóra és Nyertes Zsuzsa a változókor testi és lelki kihívásairól. Mit tehet ötven felett egy nő azért, hogy ne félelemmel élje meg ezt az időszakot? 
Több mint TestŐr - szombat 8.05
Ajánló - Az allergia előnnyel is járhat: az érintettek immunisabbak, ezért kisebb az esélyük a rákbetegségre. Húsmentes reformhamburgert készítünk fehérliszt és marhahús helyett borsófehérjéből és tökmaglisztből.
Több mint TestŐr - szombat 8.45
Ajánló - Kérdezünk, tesztelünk, véleményezünk. Kipróbáljuk a legújabb módszereket, megtaláljuk azokat a tradicionális megoldásokat, melyeket egykor az élethosszig tartó egészség és a kortalan szépség receptjeként tartottak számon. Több mint TestŐr: szombaton 8:50-kor a SuperTV2 műsorán! 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség