2017. március 25. szombat
Irén, Írisz

Bari Laci elárulta, hogyan segíti őt Peter Srámek a produkciók előtt

A Sztárban sztár +1 kicsi énekesei Somló Tamást alakítják a vasárnapi adásban, Peter Srámek elmondta, hogy ez lesz az első olyan produkciójuk, ahol komolynak kell lenniük. Azt is elárulta, hogy az előző adás kapcsán Lajcsi drukkolt nekik, majd Márió is megdicsérte őket az alakításukért. Bari Laci pedig arról beszélt, hogy duettpartnere hogyan oldja a hangulatot színpadra lépés előtt.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.


Címkék: bari laci   bari lacika   peter srámek   sztárban sztár meg 1 kicsi

2017. január 12. 9:33További produkciók
KÖZÖSSÉG
FACEBOOK© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Kereskedelmi információk    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Google+
A tv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség
Powered by Neoport Core CMS