2017. március 25. szombat
Irén, Írisz

Michael Jackson után ezúttal Goldie Hawn furcsa mosolyát kell utánoznia Dér Heninek

Juhos Zsófinak és Dér Heninek meghozták a várva várt győzelmet a Jackson testvérek a Sztárban sztár +1 kicsi 6. élő show-jában. Az énekesnő elárulta, egész héten gyakorolta Michael Jackson tánclépésit, amiről nem gondolta volna, hogy ennyire nehezek. Ezen a héten már új szerepben lép színpadra a páros: Zsófi Liza Minnelli, Heni pedig Goldie Hawn bőrébe bújuk, akinek már gyakorolja sajátos mosolyát.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.


Címkék: dér heni   juhos zsófi   sztárban sztár meg 1 kicsi

2017. január 9. 9:49További produkciók
KÖZÖSSÉG
FACEBOOK© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Kereskedelmi információk    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Google+
A tv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség
Powered by Neoport Core CMS