MŰSORAINK
Poggyász

Poggyász - vasárnap 9:05
Ajánló - Minden étel csak egy másik ételhez hasonlítva minősíthető, mint ahogy a kúltúrák is csak akkor színesek, ha sok van belőlük. Ha a kedves néző fel kíván fedezni egy kultúrát, akkor bizony sok ételt kell megkóstolnia. Ebben segítünk mi is.
Poggyász - vasárnap 9.00
Ajánló - Budapest világváros, amelyben korok és kultúrák határai mosódnak össze. Ennek bizonyítékai ott vannak az építészetben, a gasztronómiában, a művészetekben és az életmódban, amely egyszerre sajátos és sokszínű. Mindezt érdemes felfedezni annak is, aki a fővárosban él.
Poggyász - vasárnap 8.50
Ajánló - A Poggyász következő adásából kiderül, hogy milyen az élet Palkonyán. Finom ételek, szép tájak - mindez vasárnap reggel a SuperTV2-n!
Poggyász - vasárnap 10:10
Ajánló - A Poggyász következő adásából kiderül, hogy mivel lehet hasznossá, vagy szórakoztatóvá tenni az időt egy mediterrán sziget pálmafáinak árnyékában és mivel lehet a nyugati világ bejáratának számító fővárosban. Poggyász vasárnap 10:10-kor a SuperTV2-n!
Poggyász - vasárnap 10:25
Ajánló - Mallora egyet jelent a mediterrán életérzéssel. Bármit is jelentsen ez, bizonyosan hozzátartozik jó pár pálmafa, homok, sok-sok víz, kabócák, hajók, naplemente, csók... 

Poggyász - vasárnap 10:20
Ajánló - Hévíz sokszínű hely. Néha hűvös, máskor meg kimondottan meleg. Van, hogy ellazít, de előfordul, hogy próbára tesz. Néha a lélekre hat, máskor pedig a testre. Aztán olyan is van, hogy a fülre, vagy az ízlelőbimbókra. Szóval Hévíz nem unalmas hely, és mi ezt be is bizonyítjuk. 
Poggyász - vasárnap 10.10
Ajánló - Világot akarnak látni? Tengeri halra vágynak? Vagy valami orosz specialitásra? Esetleg megkóstolnának egy egzotikus italt, és a végén átadnák magukat a thai masszázsnak? Nos, mindehhez egy lépést sem kell tenniük Budapestről. Poggyász vasárnap 10:10-kor a SUPERTV2-n!
Poggyász - vasárnap 10.30
Ajánló - A Tátra havas csúcsaira kalauzol el ezúttal a Poggyász csapata! A havas élvezetek után, kényeztető masszázsra és evésre csábítanak...

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség