MŰSORAINK
Poggyász

Poggyász - vasárnap 9:55
Ajánló - Ha nem tudod miért jó az, ha az ember keskeny, színes csöveken préseli át magát; nagy sebességgel száguld le egy hegy oldalán; vagy tátongó mélység fölött lóg; vagy csúszik egy madzagon, akkor nem vagy egyedül. Ugyanis én sem tudom miért, de jó!
Poggyász - szombat 09:55
Ajánló - Ha kíváncsi vagy, hogyan építettek templomot az óriások, ha érdekel, az, hogy honnét származik az, amiért minden reggel ölni tudnál, vagy ha csak érdekel, hány méteres mélység kell ahhoz, hogy egy normál műsorvezető rettegni kezdjen, akkor tarts velünk Máltára és Costa Ricára.  
Poggyász - vasárnap 10:15
Ajánló - A Poggyász következő adásából kiderül: igaz történe-e az Egri csillagok; hogy sikeres lehet-e egy fehérbor Egerben és hogyan védekezzünk, ha egy szabjával le akarják vágni a fejünket.
Poggyász - vasárnap 10:20
Ajánló -  A Poggyász eheti adásának fókuszában a víz lesz, illetve mindaz, amit kezdeni lehet vele, legyen szó tóról, folyóról, vagy medencéről. És mivel járni egyiken sem tudunk, száguldozunk majd rajtuk. A lényeg, hogy ezt nem usszátok meg szárazon. Poggyász vasárnap 10:20-kor a SuperTV2-n!
Poggyász - vasárnap 9:35
Ajánló - Benyovszky Móric egyik álma volt egy csatorna az Adriai-tenger és a Balaton között. Nos, ezt mi megvalósítottuk, ha nem is pont úgy, ahogy ő azt elképzelte. Megmutatjuk, milyen a nyár az Adriai-tenger partján napozva, és milyen a Balaton mellett száguldozva. Poggyász vasrnap 9:35-kor a SuperTV2-n! 

Poggyász - vasárnap 9:45
Ajánló - A Poggyász ez alkalommal a horvát tengerpart legszebb városait mutatja be, és azt is, hogy mit érdemes megkóstolni, kipróbálni, megmászni, látni és hallani, ha az ember Dalmáciában jár.
Poggyász - vasárnap 10:10
Ajánló - Dőljetek hátra, hunyjátok le a szemeteket, és képzeljétek azt, hogy egy meleg vízű tóban ringatóztok tavirózsákkal, madarakkal. Nem megy? Akkor hagyjuk a kádat. Tartsatok velünk és elviszünk Hévízre. Poggyász  vasárnap 10:10-kor a SuperTV2-n.
Poggyász - vasárnap 9:25
Ajánló - Balatoni körutazásra invitáljuk önöket, ahol eldől ki a legény a gáton, a serpenyő mögött és lóháton. 

KÖZÖSSÉG
Poggyász
» Poggyász - vasárnap 10.10
» Poggyász - 2017.01.22.
» Poggyász - vasárnap 9.55
» Poggyász - vasárnap 10.00
» Poggyász - vasárnap 9.45
» Poggyász - vasárnap 8.00
» Poggyász - vasárnap 8.50
» Poggyász - vasárnap 8.50
» Poggyász - vasárnap 8.00
» Poggyász - vasárnap 8.05


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség