MŰSORAINK
Poggyász

Poggyász - vasárnap 8.05
Ajánló - A helyváltoztatásnak számos módja létezik. Helyet változtatni lehet meredeken, szárazon, vizesen, felfelé, lefelé, körívesen, kínosan, csúszva, mászva, meg lehet egy helyben is, csak az nem helyváltoztatás, viszont nagyon kellemes. 
Poggyász - vasárnap 9.30
Ajánló - Az arisztokratikus életérzés elérhető. Nem kell hozzá más, csak egy patinás épület, néhány freskó, egy őspark faritkaságokkal, illetve fontos a kandalló, a jó ételek, és persze a komolyzene, lehetőleg az opera.
Poggyász - vasárnap 8.50
Ajánló - Megmutatjuk nektek, hogyan kell vízen járni, vagy, legalábbis, fölötte, milyen a masszázs masszőr nélkül, miért jó a polcba vizet vezetni, illetve a Poggyász stábja önvédelmi leckét ad arra az esetre, ha ellenfeletek egy várkapitány lenne. Poggyász vasárnap 8.50-kor a SuperTV2-n!
Poggyász - vasárnap 07.10
Ajánló - Ha tudni szeretnéd, hogy mi a kocsányozás, hogyan készül az aszú, mire jó a borecet és hogyan válik a bor a főzés kellékévé, akkor kíváncsi vagy a Poggyász következő adására.
Poggyász - vasárnap 8.20
Ajánló - A Poggyász következő adásában a stáb tölcsérből eszik hurkát, szilvát savanyít, beköltözik két mosómedvéhez, és felteker a hegyre azért, hogy aztán letekerhessen.

Poggyász - vasárnap 8.45
Ajánló - Ezalkalommal a játékos ember kerül a Poggyász figyelmének középpontjába. Az, amelyik fordítva rak össze egy gokartot, halból készít chipset, a magasból lóg le passzióból és kecskesajtot érlel vörösborban. Teszi mindezt Hévízen. Poggyász vasárnap délelőtt 8.45-kor a SuperTV2-n!
Poggyász - vasárnap 8.30
Ajánló - A Poggyász következő adásában bemutatjuk Jordánia legszebb látnivalóit, Eger legizgalmasabb rendezvényét, és Vilit, aki fél a libáktól, de imádja a szőlőt.
Poggyász - vasárnap 8.15
Ajánló - Hogy mi kell romantikus őszi hétvégéhez? A Poggyász következő adásából megtudhatjátok! 

KÖZÖSSÉG
Poggyász
» Poggyász - 2017.01.22.
» Poggyász - vasárnap 9.55
» Poggyász - vasárnap 10.00
» Poggyász - vasárnap 9.45
» Poggyász - vasárnap 8.00
» Poggyász - vasárnap 8.50
» Poggyász - vasárnap 8.50
» Poggyász - vasárnap 8.00
» Poggyász - vasárnap 8.05
» Poggyász - vasárnap 9.30


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség