NaNee!
NaNee! – kedd és csütörtök 20:25

Majka nem félt rákérdezni a pikáns részletekre! De vajon a sztárok őszintén válaszoltak? NaNee! kedd és csütörtök este 20:25-től!

Nézd meg a NaNee! videóját!

A műsorról: Négy különböző ember a hazai sztárvilágból és a műsorvezető ülnek le egy asztalhoz, hogy igaz-hamis játékot játszanak. A hetente jelentkező NaNee! egy különleges kérdezz-felelek játék, amelyben a sztárok egymást faggatják olyan témákban, amelyeket eddig még soha nem mertek megkérdezni a másiktól. Így féltett, pikáns és sokszor még soha el nem hangzott, vagy éppen elhallgatott titkaikról adnak számot a hírességek. A megkérdezett fél válaszát az asztaltársaság tagjai boncolgatják, majd eldöntik, hogy szerintük igaz-e, vagy sem, miközben a dörzsölt műsorvezető, Majka igyekszik zavarba hozni a válaszadót, hogy kiderüljön, ki Magyarország legőszintébb sztárja. Hazudni ér, de ehhez persze a játékostársaknak és a közönségnek is lesz egy-két szava!

Címkék: majka   nanee!

2015. január 12. 14:56Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG
» Majka ˝duettet˝ énekelt Hajós Andrással
» Pál Dénes döntött Majka dalszövegéről
» Dalfutár - Hagyom (klip és dalszöveg)
» Dalfutár - 2. adás 1. rész
» Dalfutár - 2. adás 2. rész
» Elszabadulnak az érzelmek a Dalfutár második dalában...
» Majka feltárja legmélyebb érzéseit - péntek 22.50
» Dalfutár - minden pénteken az esti film után


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség