MŰSORAINK
MAGELLÁN

Az arcunk mindent elárul: előre jelzi a szervezetünkben végremenő változásokat, de a stressz is nyomot hagy a bőrünkön. Érdemes odafigyelni, hiszen ezeket a változásokat mindenki láthatja, aki ránk néz. A videóból az is kiderül, mi okozza, ha valaki fogcsikorgatva alszik.
Tovább
Ajánló - A sportolóknak edzeniük kell az elmét is. Hogyan segíti a tudomány a koncentrációt és a relaxációt? Minőségi bor csak tudományos háttérrel készülhet - ezt vallják a szakemberek.     
Tovább
Ajánló - az elcsúszott állkapocs begegséget okozhat, mert nem engedi a keringést a koponyába. Újdonság a műtét nélküli arcplasztika. Mindentudó sejtek: napjainkban több, mint 80 betegségben segíthetnek az őssejtek, de a szívinfarktus, vagy a cukorbetegség gyógyításában is szerepük lehet. Magellán szombat este 18.25-kor a SuperTV2-n! 
Tovább
A létesítmény környezetében élők közül legtöbben a sugárzásról félnek és attól, hogy valamilyen egyéb más károsodás éri őket az erőmű közelsége miatt. A Magellán csapata most szakértők segítségével igyekezett a tévhiteket eloszlatni.
Tovább
Sok helyen lehetett mostanság találkozni a hatalmas, extravagáns faépítményekkel. Az építészekből, képzőművészekből és dizájnerekből álló ma már nemzetközivé vált alkotóközösséget mutatja be a Magellán.
Tovább

Almába szúrt szög - régen ezzel a módszerrel igyekeztek megfelelő mennyiségű vasat juttatni a szervezetbe. Ennél már sokkal modernebb megoldások léteznek, a Magellán stábja egy igazán exkluzív helyre kalauzolta el a nézőket: az ország legmodernebb laborjában kutattak a vérben lévő vas titkai után.
Tovább
Ajánló -  A vérben lévő vas titkainak és a sokak életét megkeserítő vashiánynak járt utána a Magellán stábja. Tévhitek a paksi atomerőműről: sugárveszélyes, sokan betegek lesznek, kihull az emberek haja, elpusztul a növényzet és világítanak a halak? A Magellán szakértőkkel cáfol meg mindent. Magellán szombat este 18.25-kor a SuperTV2-n!
Tovább
Az alvás alapszükséglet, mégis sokszor nem szánunk elég időt rá. Pedig ha nem pihenünk eleget ingerlékenyek, dekoncentráltak lehetünk, sőt akár komoly betegségek is kialakulhatnak az alváshiány miatt…
Tovább

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség