MŰSORAINK
MAGELLÁN

Veres András pilótaként dolgozott, majd karrierje csúcsán egy betegség támadta meg. Az orvosok lemondtak róla, ám ő nem adta fel, a gyógyulást a jógának köszönheti. Néhány évvel később iskolát is alapított - Magyarországon elsőként. Felesége, Dr. Hovanecz Anikó - belgyógyász, gasztroenterológus - lassan 10 éve tart jógaterápiát, így ötvözi a nyugati orvoslást a keleti gyógyító irányzattal.
Tovább
A gyönyörű énekesnő a legmodernebb diagnosztikai eljárást választotta babájának kromoszóma-rendellenesség vizsgálatára. A forradalmi eljárás lényege az, hogy a szűréshez az anya vérét használják, így szükségtelenné válik a magzatburkon is áthatoló, tűvel történő magzatvíz-mintavétel. További részletek a különleges diagnosztikai módszerről, a videóban!
Tovább
Jógagyakorlatok, receptre / Ezzel a módszerrel műtötték meg Kulka Jánost / Péter Szabó Szilvia különleges vizsgálaton esett át
Tovább
Ajánló -  Mit üzen a magzatunk? Péter Szabó Szilvia énekesnővel utánajártunk, melyek a legmodernebb orvosi tesztek a terhesség alatt. És gyógyító jóga: az egykori MALÉV-pilóta, akiről harminc éve lemondtak az orvosok, ma makkegézséges jógamester. Hogy hogyan hat a jóga az emberi szervezetre? Kiderül szombaton 18:25-kor a Magellánban.
Tovább
Egy mobilalkalmazás segíti az orvostudományt? / Élsport és technológia: így készül a fociválogatott / Tekints be a Nébih munkájába!
Tovább

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatalban sokan fáradoznak, hogy kiszűrjék a hamis, romlott, vagy nem biztonságos élelmiszereket. A Magellán stábja betekinthetett a Nébih laborjába, ahol az év minden napján, évente összesen több tízezer mintát vizsgálnak be.
Tovább
A technológia fejlettsége alapot ad arra, hogy a sportolók a lehető legjobb körülmények között készülhessenek a versenyekre. Így Baji Balázs gátfutó, Juhász Adrienn steet workout-bajnok, és a magyar ladbarúgó-válogatott is a legújabb eszközökkel előzi meg a sérüléseket. Antigravitációs futógép, -110 °C-os szoba, lebegőkabin – mindezekről szó van a Magellán ezen videójában.
Tovább
Játszva részt vehet bárki egy olyan orvosi kutatásban, amely a demencia tünetcsoport kialakulásával és gyógyításával foglalkozik. „A tenger hőse” nevű mobil applikáció segítségével az orvostudomány rengeteg információhoz tud hozzáférni, amelyeket fel tud használni a kutatással kapcsolatban. A Magellán stábja utána járt az új felmérésnek, és hogy miben segítheti a technikai eszköz a kutatók munkáját. 
Tovább

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség