MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > KI KICSODA

Dr. Pongrácz Péter (Gazdag Tibor)

Péter a Csillagvirág Klinika alapítója és igazgató főorvosa. Megbízható és kitűnő orvos. Vezetői székét és kórházát számtalan támadás érte, de Péter rendületlen elhivatottságával túlélt mindent és a mai napig tiszteletben álló vezető. Első feleségét Laurát (Kerekes Viktória) elveszítette ugyan, de közös gyermekük, Barbara az egyik legfontosabb kincs az életében. Kisebbik lánya Helen Tanakis-tól (Tallos Rita) született Amerikában. Betty néhány éve Csillagkútra költözött és mind apjával, mind Barbarával szoros kötelékben, szeretetben élnek. Péter magánélete nem alakult túl szerencsésen. De nagy szerelme Dr. Zámori Alexa (Liptai Claudia) az autóbalesete utáni kómából visszatérve visszatalál hozzá.

A SZÍNÉSZ NÉVJEGYE

Pongrácz Barbara (Legerszki Krisztina)

Barbara Péter idősebbik lánya, aki egy robbantás következtében súlyos fejsérülést szenvedett és arcműtéten esett át. A lány a divatszakmában dolgozik. Modellügynökséget vezet és reklámcéget igazgat. Barbara vonzza a rosszfiúkat, annak ellenére, hogy karaktere önzetlen, jóindulatú, nyitott személyiséget tükröz. A sok kudarcot megélt viszonyából Várnagy Előddel mit sem tanulva Fehér Rolandba lett szerelmes. Habár Roland őt és húgát, Bettyit kénytelen volt börtönbe juttatni, hogy megvédje őket a maffia bosszújától, amiért le akarták buktatni a szervezetet, kijutva onnan újra egymásra találnak.

A SZÍNÉSZ NÉVJEGYE

Betty Tanakis (Nagy Adri)

Az Amerikából Csillagkútra telepedő Betty nagy ambíciókkal érkezik. Miután megörökli anyja, Helen kórházi részesedését, beleveti magát a kórház gazdasági ügyeibe. Beleszeret a fiatal és jóképű papba, Tamás atyába (Száraz Dénes), de szerelmük nem teljesedhet ki. Az arcát Tamás atya képére plasztikázó Varga Balázs viszont elhozza a nagy szerelmet Betty életébe. Balázs Fehér Rolandnak dolgozik, de hűtlensége miatt Roland likvidálja, mialatt Betty és Barbara a börtönben van. Azóta Betty bezárkózott és nem keres társat magának.

Dr. Zámori Alexa (Liptai Claudia)

Alexa kiváló plasztikai sebész. Miután leukémiát diagnosztizáltak nála, Csillagkútra jön, hogy elrejtőzzön a világ elől, de csodával határos módon felépül a betegségből. Sikeres és ambíciózus karakter, aki nem rejti véka alá a véleményét, emiatt számos konfliktusba keveredik. Sebészi munkája mellett egy hospice házat is létrehoz. Füredi Attilával (Gesztesi Károly) való viszonya után Péter mellett találja meg a szerelmet, de egy súlyos autóbaleset után kómába esik. Két év után tér magához és amnéziára hivatkozva először Füredihez tér vissza, ám kapcsolatuk tiszavirág életű, mert Alexa rájön, hogy Péter az igazi szerelme.

A SZÍNÉSZ NÉVJEGYE

Az oldal még nem ért véget. A folytatáshoz lapozz!
következő oldal »

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség