MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > ELŐZETES


undefined

2017.01.23. hétfő
Szlávik egyelőre nem feküdt le Enikővel. Gyöngyi kétségbeesik Vera állapotát látva. Roland arra kéri Milánt, hogy vonják vissza a támogatást. Viktor tüdőgyulladásra gyanakszik Veránál. Laci eljátssza Mülleréknek, hogy nem ismeri Fidót. Misi nagyon rossz állapotban érkezik a kisboltba. Konrád tovább konspirál: most Rolandot hangolja Milán ellen.

2017.01.24. kedd
Roland és Fidó tárgyalni készülnek egy gengszterrel. Barbara kérésére az utolsó pillanatban a Barlangba szervezik át a találkozót, amit azonban Müllerék megfigyelnek. Fanni gyanút fog, Gyöngyi állhat Misi és Vera megbetegedése mögött. Zseniék nyomást gyakorolnak Milánra, hogy segítsen nekik az önkormányzatnál. Szlávik újra találkozik Enikővel.

2017.01.25. szerda
Roland még időben elmenekül. Müller és Eszes őrizetbe veszik Fidót és Palkovicsot. Eszest leütik, Müller életveszélybe kerül. Fanniék arra gyanakszanak, hogy Gyöngyi szándékosan betegítette meg Misit és Verát. Gyöngyi színt vall. Meli és Zseni barátsága veszélybe kerül Milán miatt. Aliz azt tanácsolja Milánnak, felejtse el, hogy segít Zseniéknek.

2017.01.26. csütörtök
Rolandék körül szorul a hurok. A rendőrség egyre közelebb kerül hozzájuk. A csempész vallomása alapján Fidó előzetesbe kerül. Péter rábírja Gyöngyit, hogy rendezze a dolgait Misivel. Zseni nem jár sikerrel Kellernél. Milán lebukik a hazugságával Zseni előtt. Müller továbbra is falaz Szláviknak. Meli és Bori ki nem állhatják egymást.

2017.01.27. péntek
A rendőrök rájönnek, hogy Roland és Fidó ismerik egymást. Roland vészmegoldást keres, Kellert akarja bűnbaknak. Barbara félti a családját. Gyöngyi rendezi a dolgait Misiékkel és Bodolaiékkal. Zseni leleplezi Milánt Meli előtt. Meli nagyot csalódott Milánban. Müller rájön, hogy Szlávik megint randizik Enikővel, de egyelőre falaz neki Gabi előtt.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség