Műsoraink   I   Videók   I   STAR ACADEMY   I   JÓBAN ROSSZBAN   I   ÉDES ÉLET   I   Extrém Activity   I   Filmek   I   Műsorújság   I   Infópult
MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > ELŐZETES


undefined

2016.10.24. hétfő
Aliz elmondja Bettinek, hogy nem ő ölte meg Mariannt. Roland újra a maffia vezére. Aliz felveti, hogy talán Roland ölte meg Mariannt és Betti segítségét kéri, hogy bizonyítsa az igazát. Roland munkát ad Milánnak, aki Mariann gyilkosa után fog nyomozni. Konrád közli Péterrel, hogy szeretne több munkát vállalni a kórházban.

2016.10.25. kedd
Bori még mindig magát okolja Mariann halála miatt. Meli Dekának, majd Istvánnak hisztizik, amiért Zseni elutazik. Roland közli az embereivel, hogy Károlyit mielőbb ki kell iktatniuk, majd megkörnyékezi Károlyi üzleti partnerét. Szilvia István nélkül készül nyaralni. Betti felveti Péternek, hogy nevezze ki Konrádot is igazgatóhelyettesnek.

2016.10.26. szerda
Dajka kikosarazza Rolandot – akit sürget az idő Károlyi elfogására. Deka szerint Zseninek jobban kéne bánnia Melivel. Barbarát nyomasztja, hogy megint Roland a főnök. Zsófi megelégeli Szilvia és Meli hisztijét. Roland közli Milánnal, hogy mi a feladata. Zseni szakít Melivel. Miközben Deka Melit vigasztalja, István kibékül Szilviával.

2016.10.27. csütörtök
Megérkeznek a Macsekba a csaló csatornatisztítók. A csalók látszólag nekifogtak a munkának, Big bizonytalan, de végül aláírja a megrendelőlapot és fizet is. Milán jelenti Rolandnak, hogy felvették a takarítócéghez. Orsi hamar kinyomozza, hogy Biget átverték. Orsi szerint Bignek feljelentést kell tennie a rendőrségen a csalók ellen.

2016.10.28. péntek
István és Szilvia visszatérnek a nyaralásukból, miután Big értesítette őket az átverésről. A csaló csatornamunkások megjelennek a Kisboltban is. Dajkát mégis érdekelné Roland ajánlata. Szlávik és Gabi elkapják a csalókat Orsiéknak hála. Milán nekilát Dajka házának bekamerázásához. Szlávik értesíti Biget, hogy megvan a kicsalt pénz.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Kft.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség