MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > ELŐZETES


undefined

2017.02.27. hétfő
Úgy tűnik Doboz lebukott, a rendőrség lehallgatja őt, de Rolandék óvatosak. Betty bátran vállalja, hogy kapcsolatba lép Dobozzal. Zseni végül egyenesen Istvánnak tesz ajánlatot, aki gondolkodási időt kér, de Szilvia nem zárkózik el attól, hogy megváljanak a Macsektól. Egy igazi csillagkúti híresség érkezik a kórházba, aki Fanninak udvarol.

2017.02.28. kedd
Betty készül a bevetésre, Roland és Konrád tartanak a lebukástól. Váczi meghiúsítja Betty akcióját. Zseni nem adja fel, ha kell, Szilvián keresztül szerzi meg a Macsekot. Szilvia gondolatban már elköltötte a Macsekért kapott pénzt. Héder Tomi, minden nővért megkörnyékez. Ki akar jutni a kórházból és ehhez Gyöngyi segítségét kéri.

2017.03.01. szerda
Váczi magánakciója miatt Betty nem tudja átadni a SIM-kártyát Doboznak. Roland a sorozatos engedetlenségért Váczit tervezi beáldozni, hogy elkerüljék a lebukást. Eszes lebukik. Zseni egyezséget köt Szilviával, aki Zsófi felhasználásával manipulálja Istvánt. Gyöngyi úgy érzi, Tomit az égiek irányították felé és meg kell mentenie őt saját magától.

2017.03.02. csütörtök
Szilvia már fejben elköltötte a Macsek árát és Böbét is belelkesíti új terveivel. Gyöngyi nem tudja megakadályozni, hogy Tomi kiszökjön a tárgyalásra, de vele tart. Tomi titokzatos tárgyaló partnere Misi, akinek a barátnőjeként mutatja be Gyöngyit. Váczi végül elvállalja a stróman szerepét, és elindul, hogy feladja magát, de Doboz követi őt.

2017.03.03. péntek
Váczi árulásra készül, de lelövik. Az áruló Váczi után Doboz marad csak a stróman szerepre. Úgy fest Gyöngyi nem tud hatni Tomira, ám ő végül mégis visszamegy a kórházba. Szilvia ételkiszállítással próbálkozik, hogy kényszeríteni tudja Istvánt az eladásra. Szabi megfenyegeti Zsenit, hogy ha nem állítja le Szilviát, mindent elmond Istvánnak.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség