Műsoraink   I   Videók   I   Ezek megőrültek   I   CELEBSZEMLE   I   Teljes Filmek   I   Műsorújság   I   Infópult
MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > ELŐZETES

NÉZD MEG A JÓBAN ROSSZBAN EPIZÓDJAIT!

undefined

2016.07.25. hétfő
Müllerék lehallgatják, amint Csaba letagadja a rendőröket Szabina előtt. Fidó jelenti, hogy Károlyi meglépett. Konrád belátja, hogy Aliznak igaza van: harcolniuk kell. Miután Csaba minden információt kiszedett Szabinából, Müllerék bekerítik a házat. Szilárd bevallja Kardosnak, hogy elment a kedve az anyjával való beszélgetéstől.

2016.07.26. kedd
Károlyi elmagyarázza a stratégiát Sanyinak. Miközben Kardos vigasztalja Szilárdot, Vera érkezik a hírrel: elkapták Szabinát. Vera elbúcsúzik Csabától. Károlyi felajánlja Kellernek, hogy álljon át hozzá. Kardos szerint Szilárd szülei számára elkerülhetetlen lesz a szembesülés a lányukkal. Vera és Szabina szembesítésén fény derül egy családi titokra.

2016.07.27. szerda
Vera szerint Szabinának beszélnie kellene a traumájáról Szilárddal. Károlyi kifaggatja Kellert, hogy mire készülnek Konrádék. Mariann azzal nyomasztja Milánt, hogy szerinte Kata el fog menni Csillagkútról. Szabina nem árulja el Mülleréknek, hogy hol van a pénz. Mariann megosztja Borival a Milán miatti aggodalmát. Vera elmondja Dórának, hogy mit tudott meg Szabinától.

2016.07.28. csütörtök
Roland közös vacsorát tervez Alexával. Miután Milán megbeszélte Katával, hogy együtt utaznak el, Szabi a Macsekba hívja. Konrád és Roland egyeztetik a tervet Kellerrel. Szabi hitetlenkedve fogadja Milán döntését. Kata és Mariann összefeszülnek Milánon. Konrád elkísérné Alizt, de a lány lebeszéli.

2016.07.29. péntek
Szilárd és Szabina arról beszélgetnek, hogy mikor változott meg a kapcsolatuk. Károlyi arra utasítja Kellert, hogy ölje meg Alizt. Gabi vacsorával lepi meg Szlávikot. Konrád hívására Roland félbeszakítja az estét Alexával. Keller a testőrt nyírja ki Aliz helyett. Kata tudatja Milánnal, hogy egyedül vág neki az új életének. Szabi, Orsi és Bori felelevenítenek néhány Milánnal kapcsolatos emléket.


KÖZÖSSÉG


© TV2 Kft.    |    Impresszum    |    Kereskedelmi információk    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség