MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > ELŐZETES


undefined

2016.11.28. hétfő
Kardosnak elege lesz a szuperhős témából. Szláviknak igaza volt: Fehérváron ismerik a Sintért. Gabi leleplezi Adélék rosszul sikerült kirándulását. Dóra bevallja Kardosnak, hogy élvezi, hogy a szuperhős csaja lehet. Müller és Judit kezdik megkedvelni egymást. Kardos ellen minden összejátszik, most már szuperhős marad.

2016.11.29. kedd
Gabi és Szlávik számon kérik Adélékat a fehérvári kilengés miatt. Patrícia elújságolja Szilárdnak, hogy a gyerekkori barátnője a városba érkezett. Linda orvosi vizsgálatok miatt jött Csillagkútra, és HIV-tesztet (is) szeretne csináltatni. Szlávik és Gabi Garait akarják bevonni a „Sintér- ügybe”, mert nem bíznak Juditban.

2016.11.30. szerda
Az újságíró nem hiszi el Kardosnak, hogy nem ő volt az éjszakai szuperhős. Patrícia rábeszéli Lindát a HIV-tesztre. Szlávikék beavatják Garait a „Sintér-ügybe”. Kardos István segítségét kéri a maszkos elkapásához. Szlávik felveti Müllernek, hogy kémkedjen Judit után. Kardos egy kamu akciót szeretne az önkéntesekkel, hogy elkaphassák a maszkost.

2016.12.01. csütörtök
Patrícia felvilágosítja Lindát HIV fertőzöttségről. Kardos ismerteti Istvánnal a titokzatos szuperhős becserkészésének tervét. Miután Patrícia és Szilárd magukra hagyja Botondékat, Linda bevallja a teljes igazságot, és ő maga is elvégeztet egy HIV-tesztet. Müller elhatározza, hogy véget vet a bizalmi válságnak Szlávikékkal.

2016.12.02. péntek
Miután Botond megtudja Patríciától, hogy az ő HIV-tesztje negatív lett. Müller kétségbeejtő hírt kap Elviráról. Kardos a maszkos leleplezésére készül, de végül ő az, akit megtámadnak. Szlávik és Gabi képtelenek lebeszélni Müllert arról, hogy Angliába induljon. Miközben Botond Szilárdnál keres lelki támaszt, Linda végzetes lépésre szánja el magát.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Kft.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség