Műsoraink   I   Videók   I   STAR ACADEMY   I   JÓBAN ROSSZBAN   I   ÉDES ÉLET   I   Extrém Activity   I   Filmek   I   Műsorújság   I   Infópult
MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > ELŐZETES


undefined

2016.09.26. hétfő
Konrád, Keller és Makai a fenyegető levélen agyalnak. Gabi azzal fogadja Mülleréket, hogy a Barlangban is bombariadó van. Konrád azt szeretné, ha Roland indulna Makai helyett a polgármester-választáson, majd Kellerre terelődik a figyelem. Kardos megtudja Patríciától, hogy összejöttek. Szilárdért kiállnak a kollégái.

2016.09.27. kedd
Keller bemutatkozik a választók előtt, Konrádék pedig betámadják az ellenfelet. Bori beavatja Szabit, hogy össze akarja hozni az anyját Konráddal. Károly bácsit is átveri a csillagkúton tevékenykedő banda. Makai bejelenti, hogy visszalép és Keller indul helyette. Kriszta, Alexa húga bejelentkezik Péternél. Kardosék tervet szőnek Szilárd apja ellen.

2016.09.28. szerda
Garai, Müller, Szlávik és Gabi a várost fosztogató bandáról egyeztetnek. Gyöngyi megállítaná a tolvajt, de őt is kirabolja. Bandi és Gyöngyi feljelentést tesznek a rablók ellen. Kardos felvázolja Szilárdnak, hogy milyen cselt találtak ki Leventének. Péter és Kriszta nem jut egyezségre. Fidó elrabolja Krisztát.

2016.09.29. csütörtök
Viktor segítséget kér Pétertől Szilárd ügyében. Böbe és Orsi a városban elharapózó bűnözésről beszélnek. Konrád betoppan Mariannhoz a DNS-teszt eredményével, majd vacsorázni hívja Mariannt. Bodolaiék rádöbbennek, hogy nincsenek biztonságban Csillagkúton. Kriszta meglepi Konrádot: tud a maffiáról és várta a találkozást.

2016.09.30. péntek
Böbe felveti, hogy Bandi szervezhetne testőrszolgálatot. Konrád arra a következtetésre jut, hogy Kriszta Károlyi embere. Miközben Bori és Mariann Konrádot várják, Keller megtudja a választás eredményét. Mariann letesz Konrádról. Bandi tettre kész, meg akarja menteni Csillagkutat. Kriszta alkudozni próbál Konráddal és Rolanddal.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Kft.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség