MŰSORAINK
DALFUTÁR > Teljes adások

Tarján Zsófit a nagyközönség elsősorban énekesnőként ismeri - az ő dallamára írt szöveget Szabó Ági, aki több év kihagyás után csak most, Hajós András kedvéért tért vissza szakmájához. Producerként Myra Monoka, énekesként pedig Völgyesi Gabi csatlakozott a csajcsapathoz.
Tovább
Zsófi és Ági elégedett volt Myra kompozíciójával, ám a producer határozott elképzelésekkel érkezett, hogyan nyúlna bele a dalszövegbe, ami kemény fejtörést okozott a csapatnak.
Tovább
A fiatal gitáros-dalszerző, Lee Olivér népzenei lüktetésű dallamára Majka írt érzékeny, lélekből szóló szöveget, a zenei producer, iamyank ˝érzelmes elektronikát˝ eresztett a dalra, énekesként pedig a búgó hangú Pál Dénes csatlakozott a csapathoz.
Tovább
Olivér izgult a refrén miatt, nehogy giccses legyen, Majka pedig írás közben úgy képzelte, egy lágy, kellemes hangú hölgy énekli majd a dalt, de a nagy találkozáskor végül mindketten megnyugodhattak. Iamyank túl soknak érezte a szöveget, ezért az eklektikus társaságnak a stúdiómunka előtt ezzel kapcsolatban még egyezségre kellett jutnia.
Tovább
Az első adásban Király Viktor dallamára a Fonogram-díjas Hegyi György írt szöveget, a hangszerelést Hajós András az ifjú titán Závodi Marcelre bízta, előadónak pedig az alterszcéna feltörekvő sztárját, Jónás Verát kérte fel. Nézd meg lépésről lépésre, hogy született meg az Őszi strand!
Tovább

Viktor, Gyuri, Marcel és Vera végre találkoztak, hogy összegyúrják közös slágerüket. A producer első, pörgős verziója megosztotta a csapatot, a második változat pedig még jobban nehezítette a dolgukat: el kellett dönteniük, a house vagy a soul stílus passzol-e jobban a dalhoz.
Tovább
Hien szinte kész dallal várta Hajós Andrást. Varró Dániel megmutatta dolgozó-búvóhelyét, és az is kiderült, most először írt dalszöveget, Pixa pedig egy rögtönzött strandlabda-párbaj után ismerkedett meg az elkészült anyagokkal. Az énekes, Molnár Tamás kifejezetten örült a producer hip-hopos megközelítésének.
Tovább
Az alkotók találkozása kisebb káoszba fulladt. Hajós András beterelte a stúdióba a lelkesen pörgő művészeket, majd Varró Dani és Molnár Tamás nekiállt, hogy közösen faragjon egy utolsót a szövegen, illetve Hien és az énekes a dallammal kapcsolatban tisztázott minden apróságot.
Tovább

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség