MŰSORAINK
DALFUTÁR
»Klipek »Teljes adások »Galéria »Youtube »Facebook »Töltsd le a dalokat! »Összes videó

Gratulálunk! Díjat nyert a Dalfutár!
Hallgasd meg a Dalfutár slágereit, kattints ide!
Zsebre vágnád a kedvenc dalaid? Kattints és...
Hallgasd meg a Dalfutár slágereit, kattints ide!
Gratulálunk! Díjat nyert a Dalfutár!
Zsebre vágnád a kedvenc dalaid? Kattints és...
Zsebre vágnád a kedvenc dalaid? Kattints és töltsd le!
Hallgasd meg a Dalfutár slágereit, kattints ide!
Gratulálunk! Díjat nyert a Dalfutár!

17.15Liverpool - Crys..
19.35Salt ügynök
21.30A jogász
00.10Utódok
02.20Bűnös Chicago
03.00Elit egység
TELJES TV MŰSOR


A fiatal gitáros-dalszerző, Lee Olivér népzenei lüktetésű dallamára Majka írt érzékeny, lélekből szóló szöveget, a zenei producer, iamyank ˝érzelmes elektronikát˝ eresztett a dalra, énekesként pedig a búgó hangú Pál Dénes csatlakozott a csapathoz.
Tovább
Olivér izgult a refrén miatt, nehogy giccses legyen, Majka pedig írás közben úgy képzelte, egy lágy, kellemes hangú hölgy énekli majd a dalt, de a nagy találkozáskor végül mindketten megnyugodhattak. Iamyank túl soknak érezte a szöveget, ezért az eklektikus társaságnak a stúdiómunka előtt ezzel kapcsolatban még egyezségre kellett jutnia.
Tovább
Hegyi Gyuri ódzkodott Závodi Marcel house-os megoldásától, ám Király Viktornak kimondottan tetszett a dal bulislágerként.
Tovább
Az énekesnő szerint az egyik kifejezés kissé megtörte a dal hangulatát, ezért javasolt egy módosítást Gyurinak.
Tovább
A Dalfutár első dallamát Király Viktor szerezte, aki Hajós András kérésére egy hamis zongorán mutatta meg a művét. Azt is elárulta, ha ő írná a szövegét, miről szólna és milyen címet adna neki.
Tovább

Hallgasd meg a Dalfutár első adásában született dalt! Zeneszerző: Király Viktor, szövegíró: Hegyi Gyuri, producer: Závodi Marcel, zenei hangmérnök: Horváth Attila, ének: Jónás Vera.
Tovább
Az első adásban Király Viktor dallamára a Fonogram-díjas Hegyi György írt szöveget, a hangszerelést Hajós András az ifjú titán Závodi Marcelre bízta, előadónak pedig az alterszcéna feltörekvő sztárját, Jónás Verát kérte fel. Nézd meg lépésről lépésre, hogy született meg az Őszi strand!
Tovább
Viktor, Gyuri, Marcel és Vera végre találkoztak, hogy összegyúrják közös slágerüket. A producer első, pörgős verziója megosztotta a csapatot, a második változat pedig még jobban nehezítette a dolgukat: el kellett dönteniük, a house vagy a soul stílus passzol-e jobban a dalhoz.
Tovább

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség