MŰSORAINK
AZ ÉN BŰNÖM

Az én bűnöm - 34. rész
Paulino azt mondja Rosariónak, hogy szívesebben adná feleségül Lucreciát Juliánhoz, mint Carmelóhoz, illetve Césart sem ő ölte meg, hiszen baleset történt, ami tovább táplálja a nő dühét. Gabino szerint vállalnia kell Carmelónak a felelősséget a gyerekért. 
Az én bűnöm - 33. rész
Gabino Paulino elutasító válasza ellenére is folytatja új tervének kidolgozását Ernestóval. Lorena szeretne kibékülni Juliánnal. Julián elmegy Oaxacába és elrabolja Lucreciát. Blanca elmondja Gabinónak, hogy gyereket vár Carmelótól. Rosario el akar válni Paulinótól.
Az én bűnöm - 32. rész
Matías és Julián értetlenül állnak a zúgolódás előtt. Justina véletlenül majdnem elmondja sejtését Josuénak, hogy Lucrecia esetleg a testvére. Carmelo pénzt küld Blancának, hogy vetesse el a gyereket. Az oaxacai rendőrségen megjelenik Jorge, így egyértelművé válik, hogy Lucrecia, Renata és Rosario vallomásaival probléma van. 
Az én bűnöm - 31. rész
Paulino bizonyosságot akar Justinától arról, hogy ki Josué apja. Blanca megmondja Carmelónak, hogy az ő gyermekét várja. Josué találkozni akar Lucreciával, mielőtt vallomást tenne. Rita asszony vezetésével sok helyi lakos vonul Matías házához, hogy elüldözzék a városból.
Az én bűnöm - 30. rész
Carmelo elmondja Renatának, hogy őt Lucrecia érdekli. Gabino szerez egy ügyvédet, akinek közbenjárására Juliánt szabadon engedik. Renata bosszút forral Lucrecia ellen. 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség