MŰSORAINK
AZ ÉN BŰNÖM

Az én bűnöm - 14. rész
Teresa elárulja Lucreciának, hogy szerelmes Juliánba. Lucreciát és Juliánt még évek múltán is tiltják egymástól a szüleik. Teresa fogadást akar szervezni Lucrecia visszatérésének tiszteletére. Carmelo nem akar találkozni Blancával. Renata megérkezik San Pedróba és rögtön összetalálkozik Josuéval és Carmelóval. 
Az én bűnöm - 13. rész
Teresa szerint jót tenne az apjának, ha újra megnősülne. Rosario nem tűri meg a házban Lucreciát, Paulino viszont nem ért vele egyet. Renata pénzt kér kölcsön Jorgétól. Az internátus igazgatónőjének halála kapcsán Lucrecia neve is felmerül a rendőrségi nyomozás során. 
Az én bűnöm - 12. rész
Rosario nem akar beleegyezni, hogy Lucrecia akár csak napokra is hazatérjen, a lány azonban hajthatatlan. Matías aggódik unokahúga, Bianca éjszakai kimaradozásai miatt. Kiderül, hogy Renata apja nincstelen volt halálakor, így semmit nem hagyott lányára. Mikor Renata mindezt megtudja, akaratlanul is tragikus dolgot követ el.
Az én bűnöm - 11. rész
Lucrecia befejezi tanulmányait az internátusban, viszont nagyon sajnálja, hogy Rosario nem akar ott lenni az évzáró ünnepségen. Egyedül barátnői, Alicia, valamint az irigy és fondorlatos Renata próbálják tartani benne a lelket. Gabino és Justina viszonya évek múltán is tart. Rodolfo a nyugdíjazás előtt áll, míg Julián Gabinónak dolgozik, Josué viszont Gabino léhűtő fiával, Carmelóval barátkozik. 

KÖZÖSSÉG
AZ ÉN BŰNÖM
» Az én bűnöm - 14. rész
» Az én bűnöm - 13. rész
» Az én bűnöm - 12. rész
» Az én bűnöm - 11. rész


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség