MŰSORAINK
DANNY BLUE - A TUDATFELETTI

Véletlen egybeesés vagy gondolatok manipulációja? Minden kiderül Danny Blue - A Tudatfeletti című műsorban szombaton 18.25-től a SuperTV2-n!
Tovább
Danny Blue próbára tette a Quantum XXL számolási tudását, majd alaposan meglepte a négy srácot. A mentalista Vastag Csabát arra kérte, hogy képzeletben egy könyv egy oldalán belül válasszon ki egy szót, Berki Krisztiánnak pedig arról kellett döntenie, hogy melyik roncsautót törjék össze.
Tovább
A mentalista azt a feladatot adta Berkinek, hogy válassza ki, hogy a három letakart kocsi közül melyiket törjék össze. Az Édes Élet sztárjának nem jelentett problémát a választás, egészen addig, amíg ki nem derült, hogy Pamela odaadta a luxusautóját Danny Blue-nak…
Tovább
Danny Blue ezúttal Berki Krisztiánt állította izglmas kihívás elé a műsorában, amit szombaton 18.25-től láthatsz a SuperTV2-n. Addig is nézd meg a forgatáson készült fotókat az Édes Élet sztárjáról és Danny Blue-ról!
Tovább
Az Édes Élet szereplője, Berki Krisztián sokkot kapott luxusautója eltűnésekor. Berki először Pamelát hívta, hogy kiderítse, hová tűnt a kocsija, de gyermeke anyja közölte vele, ő adta oda hiszékenyen Danny Blue-nak, hogy azt felhasználja A Tudatfeletti című műsorához. Berki őrjöngött a hír hallatán, hogy Danny Blue simán meggyőzte a feleségét és az autóját egy roncstelepre vitte. A mentalista ezek után drága kihívás elé állította a luxuskocsikkal gyakran villogó Berkit. A roncstelepen történő kísérlet szombat este 18.25-kor a Danny Blue - A Tudatfeletti című műsorban lesz látható!
Tovább

Danny Blue sokkoló kihívás elé állítja Berki Krisztiánt. Danny Blue - A Tudatfeletti szombaton 18.25-től a SuperTV2-n!
Tovább
Danny Blue azt kérte Egri Pétertől, hogy válasszon ki egy országot, azon belül egy várost és egy helyszínt. Az énekes szerint az, amit Danny Blue művelt valóban tudatfeletti…
Tovább
Kozma Orsi elárulta, hogy nagyon hisz a szavak erejében, így Danny egy ehhez kapcsolódó trükköt vetett be. Az énekesnő nem értette, hogy hogyan irányította őt a mentalista, aki ezért megmutatta a nézőknek a mutatvány lényegét.
Tovább

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Powered by Neoport Core CMS
A supertv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség